Hotel Imperial Lux Bečej

hotel imperial lux becej svadba2 2016

Divnog toplog majskog dana svirali smo svadbu u Hotelu Imperial Lux u Bečeju. Naši domaćini su bili još divniji mladenci Tatjana i Duško sa kojima je bilo pravo zadovoljstvo sarađivati jer tako dve pozitivne osobe u svakom smislu retko se mogu sresti u svakodnevnom životu.

Kako je ovo venčanje izgledalo opisaćemo ukratko u par rečenica. U velelepnom hotelu sve je bilo pripremljeno za oko 200 zvanica, većina gostiju je stigla i zauzela svoja mesta ispijajući svoja hladna pića kako bi se osvežili od prilične vrućine koja je bila tog dana. Potom mladenci ulaze u svečanu salu a mi započinjemo prve note pesme Naša Ljubav grupe Luna  uz koju oni izvode svoj mladenački ples.

Nakon toga nastavljamo u laganim notama poznatih pop i rok hitova sa tendencijom da iz pesme u pesmu raste tempo, pa tako nismo ni došli do onih najbržih pesama a već je prilično ljudi bilo na podijumu za igru a poznato je da nama muzičarima je najlakše i najlepše raditi kad je podijum za igru pun. Na ovoj svadbi za razliku od nekih drugih nije ni bilo potrebe animirati i "podići" goste sa svojih mesta na podijum jer sve je tako spontano i lepo išlo samo od sebe. Nakon sat i po vremena svirke prelazimo na blok narodne muzike i tada atmosfera dostiže vrhunac a sve ostalo je bilo da rutinski održimo takvu atmosferu do kraja što je sa ovako veselim gostima bilo veoma lako. Zabeležili smo i jedan delić atmosfere koji se nalazi na video snimku.

Sve u svemu ostaće nam najlepše uspomene sa ovog venčanja gde smo stekli novo prijateljsko sa Tatjanom i Duškom kojima želimo sve najlepše u daljem zajedničkom životu i da ostanu takvi kakvi jesu.

Babaroga orkestar nastavlja dalje svoje svadbene putešestvije i nastaviće da piše o njima...