Svadba Villa Milano Šabac

vila-milano-sabac2

Sudbonosno „da“, mladenaca Marije  i Vlade, proslavljeno je u toku sunčane nedelje, 21.05.2017. godine, u Šapcu, u Vili Milano. Počastvovani ukazanim poverenjem, članovi „Babaroga benda“ su na visokom nivou ispunili sva očekivanja mladenaca uz dodatno i pojačano oduševljenje veoma raznovrsnim i širokim repertoarom: od evergrina, stranih pesama velikih umetnika preko energičnog roka i pesama naših 90-tih godina do nezaobilaznih narodnih pesama, čuvenih srbijanskih „dvojki“ i novih hitova tek snimljenih albuma poznatih estranih umetnika.

Uz romantične zvuke pesme „Reci da“, pevača Sergeja Ćetkovića, mladenci su odmah po ulasku u salu zaplesali prvi ples i uživali uz čarobne glasove i izvođačko umeće šest članova „Babaroga benda“. Gosti su sa velikom pažnjom pratili pesmu za pesmom, i u kratkom roku napunili podijum uz energično đuskanje i pevanje. Kako je veče odmicalo, članovi benda postarali su se za konstantni brzi ritam i energičnu atmosferu koja je veoma oduševila goste. Svadba je bila programskog tipa, što svakako ukazuje na profesionalnost ovog benda i umeće da održi pozitivnu atmosferu i da goste drži na nogama tokom cele večeri. U jednom trenutku, uz romantično osvetljenje i prskalice, najavljena je mladenačka torta pesmom „Budi moja voda“, Damira Urbana, koju je šarmantno izveo dopadljivi i harizmatični gitarista „Babaroga benda“ razneživši mladence i sve prisutne. U ostatku večeri, mladenci su neprestano upućivali reči hvale, a pojedini gosti su se raspitivali za slobodne termine.

Na kraju svadbe, ukazano nam je veliko oduševljenje od strane gostiju koji su ostali do poslednjeg odviranog zvuka i što je najvažnije, od Marije i Vlade, dragih mladenaca, koji su i više nego zadovoljni, ponovo pohvalili naš repertoar i profesionalizam.

Naš bend za svadbu se raduje svakom nastupu u Šapcu gde je narod prijatan i gostoprimljiv.

Uskoro nam sledi put u Bijeljinu, a potom smo opet na poznatom terenu, Novom Sadu i Beogradu.

Do narednog posta,

Vaš BABAROGA BEND