Bend za svadbe Novi Sad – Babaroga Bend

Na pravom ste mestu. Mi smo bend za svadbe koji će ispuniti vaša očekivanja...

Godinama unazad ulažemo svoj talenat i novac u naš finalni proizvod, a to je muzički nastup utemeljen na kvalitetnom zvuku i interpretaciji, scensko-vizuelnim efektima, repertoarskoj širini, a naročito osećaju za kreiranje atmosfere koja će vaše goste terati na igru i uživanje u vašoj svečanosti. Naš bend za svadbe osnovan je 2011 godine u Novom Sadu i od tada uspešno posluje i širi svoju mrežu zadovoljnih klijenata. Iako smo mlad tim, svaki od naših 6 članova poseduje u proseku desetogodišnje iskustvo rada po klubovima, svadbama, rođendanima i drugim svečanostima. Mi nismo nametljivi, arogantni i ne jurimo za bakšišom po Sali, već nam je cilj da zaslužimo vaše iskrene pohvale za naš rad.

Bend za svadbe Novi Sad - Babaroga Bend - Cover slika

Možemo se pohvalimo sa…

Pesama u repertoaru preko:
500
Godine Iskustva:
10
Broj muzičkih žanrova:
5
Svadbi u poslednje četiri godine preko:
150

Šta vam nudimo…

Kvalitet i Profesionalizam

Kao mlada i iskusna muzika za svadbe znamo kako da vaša svečanost bude za pamćenje i na visokom nivou. Poštujemo svaki dogovor a dobra atmosfera nam je na prvom mestu.

Raznovrsan repertoar

Muzički program kreiramo u odnosu na vaše želje i zahteve odnosno tip svirke koji odaberete. Ovo nam omogućuje naš širok repertoar raznih žanrova poput stranog i domaćeg pop-rock-a, novih i starijih pop-folk hitova i stare narodne starogradske muzike.

Pristupačnost i Energičnost

Osim kvalitetnog muzičkog nastupa nudimo vam osmehe, pristupačnost i pre svega pozitivnu energiju koja će vas nositi bez prestanka. Mnogi su nam ukazali poverenje a mi smo im uzvratili pesmama i atmosferom koju će dugo pamtiti. Budite i vi jedni od njih!

Povoljna Cena

Kreirali smo cenu koja je pristupačna većini klijenata koji žele angažovati ovakav tip orkestra. Imajte na umu da bendovi za svadbe kreiraju svoje cene na osnovu mnogih parametara pre svega na osnovu tipa svirke koji odaberete, veličine svečanosti odnosno potrebnog ozvučenja za istu, daljine restorana od sedišta benda itd.

Bonus Instrument

Ukoliko želite možemo pored standarnih instrumenata klavijature, bubnja, gitare i harmonike dodatno uvrstiti i violinu što vam toplo preporučujemo jer daje posebnu toplinu kompletnom zvuku i ambijentu.

PROMOTIVNI SNIMCI

Rock žurka 2019

Rock žurka 2019

Folk mix 2019

Folk Mix 2019

Folk mix 2018

Folk Mix

Žurka mix uživo 2018

Žurka mix

pop mix uživo 2018

Pop rock mix

mix-folk

Narodni mix sa svadbi

pop-rock-babarogabend-mix

Pop rock mix uživo

pop mix

Domaći i strani pop mix

Pogledajte još snimaka na našem Youtube kanalu ili na našem sajtu u video galeriji.

Možete i lično se uveriti u kvalitet koji nudimo dolaskom na neku našu svirku ili probu samo nas pozovite i dogovorićemo se.

PRIJAVITE SE NA NAŠ YOUTUBE KANAL I PRATITE NAŠ RAD

Muzički Paketi

Obezbedili smo vam različite muzičke pakete a na vama je da izaberete onaj koji najviše odgovara vašoj svečanosti. Klikom na link ispod pročitajte više o paketima

BENDOVI ZA SVADBE NA JEDNOM MESTU !

Članovi smo i jedni od osnivača udruženja PBS koga čine profesionalni bendovi za svadbe iza kojih stoji dugogodišnji rad, dokazani kvalitet, brojna publika i vrsni muzičari. Osnovna ideja je koncetracija ovakvih bendova na jednom mestu u cilju zajedničkog internet marketinga odnosno pružanja vrednih informacija budućim mladencima i slavljenicima u potrazi za adekvatnom muzikom. Osim toga PBS funkcioniše i na principu međusobne saradnje između njegovih članova. Svakako ukoliko je Babaroga Bend zauzet za vaš datum za svadbu ili neko drugo veselje preporučujemo vam naše partnerske bendove iz ovog udruženja jer kvalitet je zagarantovan! 

bendovi za svadbe-pbs

Par Saveta...

Organizovati neku svečanost, a naročito svadbu često može biti iscrpljujuće i zahteva priličan napor da bi realizovali ono što želite. Najveća je odgovornost svakako, da se angažuje adekvatna muzika za svadbe, pogotovo ako je vaš omiljeni bend zauzet za termin koji ste rezervisali. Pregledaćete na desetine sajtova, video klipova, repertoara i pri tom biti u dilemi koga odabrati. Uglavnom svi ti bendovi za svadbe koje istražujete poseduju određeni profesionalizam i kvalitet i razlike između njih su u nijansama. Probajte kontaktirati njihove klijente koji su ih angažovali i pitati za njihov utisak a možete i na ovom forumu pronaći dosta komentara o raznim bendovima. Ako vam snimci na youtube nisu dovoljni, najbolji način je uveriti se ličnim prisustvom na svirci benda što i naš bend za svadbe praktikuje jer pozivamo klijente da prisustvuju svečanosti na kojoj nastupamo (naravno uz dogovor sa organizatorom svečanosti), ili da posete klub ili kafanu gde trenutno nastupamo. Naši angažmani su širom Srbije tako da će se naći momenat kad nas u vašoj blizini možete uživo čuti, bilo da ste iz Beograda, Novog Sada, Užica, Valjeva ili nekog drugog grada. U krajnjem slučaju kada klijenti nisu u mogućnosti da posete pomenute svirke pozivamo ih na našu probu u Novom Sadu gde se mogu uveriti u kvalitet svirke i porazgovarati sa nama.

Naš bend za svadbe će se potruditi da i dalje širi repertoar i unapređuje poslovanje. Zahvaljujem se svima koji nas verno prate i koji su nam do sada ukazali poverenje!