O nama

Par reči o članovima Babaroge Benda...

milicaVokal

Milica Đukanović

Pevačica, bek vokal.

Pevačica koja iza sebe , pored bendovskog, ima iskustvo i studijskom radu. Poseduje širok repertoar, uvek raspoložena za pesmu i igru.Ljubav prema etno muzici vezuje je za svoje prve javne nastupe koje je imala kao član folkornog ansambla. Izvrsno izvodi i oseća strani pop- rock

Ljube

Ljubiša Poljakov

Klavijatura, bek vokal. Osnivač i šef benda.

Zadužen je za kreiranje repertoara i ima istančan osećaj da u svakom momentu plasira pravu pesmu i tako dodatno utiče na bolju atmosferu i lepše veselje. Pored toga , izgled scene i prijatno podešeno ozvučenje su njegova odgovornost.

vedran-.irkovic

Vedran Ćirković

Pevač, bek vokal.

Još od detinjstva učio je svirati klavijature i harmoniku sve do 17-te godine kada spontano ulazi u pevačke vode. Iskustvo je stekao kroz saradnju sa velikim brojem bendova, a interpretira jednako dobro sve muzičke žanrove. Momak koga krasi pristupačnost i dobra komunikacija sa gostima. Na svirkama je nasmejan i maksimalno posvećen poslu.

darkoharmonika

Darko Božin

Klavijatura, harmonika, bek vokal.

Profesionalno se bavi muzikom 15 godina. Svirao je u raznim kulturno- umetničkim društvima i bendovima .Podjednako poznaje i zabavnu i narodnu muziku. Istinski virtuoz za klavijaturom a naročito harmonikom, a dali smo mu nadimak "štreber" 🙂 zbog toga što svaku pesmu nastoji odsvirati onako kako zvuči na originalnom snimku.

Srdjanbubanj

Srđan Kostić

Bubanj, bek vokal.

Svojom svirkom nikog ne ostavlja radvnodušnim. Osnovao i bio član mnogih velikih bendova. Svirao je paralelno sa rok bendovima , kao i bendovima koji sviraju svadbe. Njegov smisao za humor je ono po čemu se Srđan prepoznaje. Svojom energičnom svirkom pravi dobru atmosferu.

robert-simon-gitara

Robert Šimon

Električna gitara, vokal

Od malena je stremio ka muzici i pokazivao sklonost ka pevanju i sviranju. Odlično svira sve žanrove, ali najbolje se oseća kada izvodi pop-rock pesme. Osim toga važno je napomenuti i njegov odličan vokal